PERSONAL

Kontakta gärna vår personal

Varje medarbetare på SEW har god kunskap och utbildning inom sitt område. Kundens trygghet kommer alltid i första hand i det arbete vi utför och vi strävar alltid efter att våra kunder ska känna sig mycket nöjda när vi lämnar dem.
 

anstallda_bild_stor_hh

HANS LEJONMAN

VD/Ägare
hans.lejonman@sewtele.se

Ägare och VD för SEW Tele & Elektronikservice AB som även är ute på fältet. Kan svara på dom flesta av dina frågor. Har du någon fråga till mig eller vill att jag ska ta tag i något problem du har är det bara att skicka ett email till mig här nedan så hör jag av mig.
 

anstallda_bild_stor_kh

KNUT-ÅKE HALLEBRO

Snabbtele/Patientlarm
info@sewtele.se

Söker du en expert på patientlarm, Pocket Call, snabbtelefoni av typen Ericsson och SRT/ITT eller gamla telefonsystem t ex Nitsuko och Teleste/Miratel så har du hittat det nu! Har du någon fråga till mig eller vill att jag ska ta tag i något problem du har är det bara att skicka ett mail till mig här nedan så hör jag av mig.
 

foto

MIKAEL NYLÉN

Service/Installation
mikael.nylen@sewtele.se

Vid frågor om något jobb som jag varit på eller är intresserad av att få något nytt jobb utfört är det bara att kontakta mig.
 

foto

CHRISTER ERENLÖF

Service/Installation
christer.erenlof@sewtele.se

Vid frågor om något jobb som jag varit på eller är intresserad av att få något nytt jobb utfört är det bara att kontakta mig.
 

foto

MARIA LYDÉN

Ekonomi/Löner
maria.lyden@sewtele.se

 
 

Kundsynpunkter

Är du nöjd eller missnöjd med något arbete vi har utfört kan du fylla i vårt kontaktformulär så kommer vi att följa upp ditt ärende.